×

Spontane sollicitatie Verpleegkundige woonzorgcentrum Releghem

Welkom op het inschrijvingsformulier

Ben je een gedreven verpleegkundige met een hart voor ouderen? Werk je graag in een woonzorgcentrum? Hecht je veel belang aan een comfortabele omgeving en een gezellige en familiale sfeer? Ben je bereid om 's nachts te werken? Dan ben JIJ diegene die we zoeken!

Functieomschrijving

Als verpleegkundige ben je samen met je collega zorgkundige verantwoordelijk voor het welzijn en de verzorging van de (dementerende) bewoners van het woonzorgcentrum.  Je doet meer dan alleen maar medisch verzorgen.  Je hebt aandacht voor het algemene welzijn van onze bewoners: niet alleen fysiek, maar ook geestelijk en sociaal moeten ze zich goed voelen. Je werkdag start om 20.00 uur en eindigt om 7.00 uur. In woonzorgcentrum Releghem wonen 60 mensen met dementie en 30 bewoners met fysieke beperkingen. Er zijn ook 2 kamers kortverblijf.

Profiel

Je bent een zorgzaam iemand met passie voor je vak.  Naast een goede beroepskennis beschik je over sterke relationele en communicatieve vaardigheden waardoor elke bewoner zich meteen thuis voelt.  Je bent een constructief teamlid dat meebouwt aan een kwaliteitsvolle bewonerszorg met oog voor huiselijkheid.  Bovendien bezit je een diploma in de verpleegkunde.

Aanbod

Je komt terecht in een warme organisatie en een hecht team. We bieden je een voltijdse tewerkstelling (38 uur/week), 26 vakantiedagen, maaltijdcheques (€8), fietsvergoeding voor wie naar het werk fietst, 100% tussenkomst in het openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering en attractiviteitspremie. Je ontvangt bijkomend 11% voor onregelmatige prestaties. Mogelijkheid tot het meenemen van alle relevante jaren anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en leuke collega's die je graag zullen ontvangen.