×

Administratief Medewerker

Welkom op het inschrijvingsformulier. Gelieve jouw inschrijving enkel via een PC in te vullen.

Het gemeentebestuur Wichelen is een open en aanspreekbare organisatie met als doel een kwaliteitsvolle dienstverlening aan de burgers te bieden. De uitwerking van dit doel gebeurt door een ploeg van gemotiveerde en dynamische medewerkers.

Functieomschrijving

Je verleent administratief ondersteunende diensten voor de eigen dienst(en) en draagt daarmee bij tot een vlotte, efficiënte administratieve werking.  Je verzorgt specifieke dienstverlening voor de burger waarbij je de afspraken rond klantgerichtheid volgt en de specifieke wet-en regelgeving voor de dienst respecteert. Op die manier garandeer je een correcte en kwaliteitsvolle dienstverlening voor zowel interne als externe klanten.

Profiel

We zoeken medewerkers die graag dossiers administratief verwerken, accurate informatie kunnen verzamelen om gepast ter beschikking te stellen.

Ben je zorgvuldig en correct en beschik je over een hulpvaardige ingesteldheid, dan is deze job zeker iets voor jou.

De algemene selectievoorwaarden zijn: in het bezit zijn van een diploma minstens hoger secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld

Aanbod

De bezoldiging gebeurt op basis van de salarisschaal C1-C3.

Nuttige beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige worden voor een maximum van zes jaar in aanmerking genomen op voorwaarde dat ze relevant zijn voor de functie. Alle werkelijke diensten die bij een overheid werden gepresteerd in statutair of contractueel verband komen in aanmerking conform de betreffende artikel 59 van de RPR.

Extra legale voordelen: 

- Maaltijdcheques aan 8 euro, waarbij je zelf 1,09 euro bijdraagt;

- Hospitalisatieverzekering;

- Fietsvergoeding aan 0,24 euro per km;

- Tussenkomst in trein- en busabonnement voor woon-werkverkeer;

- De nodige opleidingsmogelijkheden;

- Vakantie: 35 dagen op jaarbasis (na een jaar).