×

verpleegkundige - beperkte selectie

Welkom op het inschrijvingsformulier.

De gemeente Sint-Pieters-Leeuw is een levendige gemeente bestaande uit circa 34000 inwoners, met een zeer uitgebreid en dynamisch verenigingsleven, bruisende KMO's en ondernemende zelfstandigen.

Functieomschrijving

We zoeken een verpleegkundige dagdienst en/of nachtdienst (m/v) - voltijdse/deeltijdse prestaties – C3-C4 of BV1-BV2-BV3 niveau - contractueel verband/onbepaalde duur

Je staat mee in voor het creëren van een thuismilieu voor de bewoners door middel van het verlenen van optimale hulp en verzorging alsook door te zorgen voor een comfortabel verblijf. Hij/zij stemt het eigen doen en denken af op de belevingswereld van de bewoners en biedt hen respect, veiligheid en geborgenheid.

Je maakt deel uit van het team van verpleegkundigen, zorgkundigen en logistiek medewerkers. Hij/zij werkt o.l.v. de hoofdverpleegkundige.

Meer weten over de functie en de voorwaarden?

Download de infobundel: www.sint-pieters-leeuw.be/vacatures of via T 02 371 63 62 personeelsdienst@sint-pieters-leeuw.be

Profiel

Voorwaarden

Taalvoorwaarde

Je moet voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.

Nationaliteitsvoorwaarde: wereldburger zijn.

Diploma: je beschikt over een diploma van gegradueerde verpleegkundige of van bachelor in de verpleegkunde.

Aanbod

Een uitdagende en boeiende job. De ruimte om met het team vernieuwende ideeën uit te werken en samen te zorgen voor de positieve uitstraling van onze gemeente. Begeleiding en omkadering voor een goede start. Een aantrekkelijk loon waarbij relevante beroepservaring wordt gevalideerd. Maaltijdcheques en ecocheques, tussenkomst in woon-werkverkeer met openbaar vervoer of fietspremie en een hospitalisatieverzekering. Aanvullend pensioen (3%).

Bijkomende legale voordelen: 
Arbeidsduurvermindering voor 45-plussers °
11 % salaristoeslag voor onregelmatige prestaties ° nacht- en weekendvergoeding.