×

Diensthoofd technische dienst

Welkom op het inschrijvingsformulier.

Zorgpunt Waasland verenigt de ouderenzorg en thuiszorg van Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht. We streven een kwalitatieve en innovatieve zorg op maat na die betaalbaar blijft, dichtbij de mensen in de buurt. Zorgen doen we samen. Want samen zijn we sterker.

Wil je ook meewerken aan deze ambitieuze uitdaging? Maak dan kennis met één van de grootste spelers in de zorg in Vlaanderen!

Functieomschrijving

Als diensthoofd technische dienst ben je verantwoordelijk voor het leiden en organiseren van de dienst die instaat voor de opvolging van technische projecten en het onderhoud van technische installaties, apparatuur, materiaal en infrastructuur teneinde de goede staat van de installaties en de gebouwen te verzekeren.

Je begeleidt, motiveert en stuurt de teams van de technische dienst aan door het stellen van jaardoelen en het voeren van functioneringsgesprekken. Je biedt ondersteuning aan de teamcoach, maakt afspraken i.v.m. beleidsdoelstellingen en vertaalt deze naar dienstniveau. Tevens leidt en stuur je diverse projectgroepen, organiseer je technische projecten met externe diensten en volg je projecten administratief op.

Tot slot ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de dienstverlening. Dit doe je door klachten door te nemen en te behandelen in samenwerking met betrokken diensten. Je stelt je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het vak domein en implementeert nieuwe technische methodes.

Je stelt verbeteringen voor om de efficiëntie, de kwaliteit en de veiligheid van de dienst te verhogen.

Profiel

Je bent in het bezit van een masterdiploma in een technische richting, bij voorkeur bouwkunde

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Je bent een teamplayer met leidinggevende skills

Competentieprofiel

Samenwerken – initiatief – klantgerichtheid – kennis delen – probleemanalyse – plannen en organiseren – overtuigen – visie – veranderingsgerichtheid – organisatiebewustheid

Aanbod

Klaar voor deze uitdaging?

Je stelt je kandidaat door je te registreren via www.zorgpuntwaasland.be/vacatures

Na het indienen van je kandidatuur nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

De selectie bestaat uit een assessment – een thuisopdracht en een competentiegericht interview.(de data voor deze opdrachten wordt bekendgemaakt na het afsluiten van de kandidatenlijst).