×

Senior Finance Consultant

Welkom op het inschrijvingsformulier.

Public Staffing, de detacheringsservice van Cipal Schaubroeck en A&S Solutions richt zich specifiek naar steden en gemeenten in Vlaanderen.
Reeds decennia lang zijn wij een belangrijke aanbieder van boekhoudsoftware en consultancy binnen de publieke sector van Vlaanderen. Aan deze diensten werd enige tijd geleden een experten team toegevoegd die zich richt naar actieve ondersteuning van financiële diensten bij het voeren van hun boekhouding van A tot Z, het bewaken van hun budgetten, opzetten van interne controlesystemen, opmaken van meerjarenplannen, bewaken van subsidiestromen enz.
Wij bieden onze medewerkers een uitgebreid pakket aan persoonlijke ontwikkeling en training aan. Daartoe beschikken wij over onze Talent Academy, ons eigen in-house opleidingscentrum. Je komt terecht in een groeiend en gedreven team met kansen om je verder te specialiseren en waarbij je kan genieten van veel variatie op vlak van uitdagingen, taken en klanten. Wij stellen werken in eigen regio steeds als prioriteit.
Als HR-experten investeren wij sterk in onze eigen medewerkers, niet enkel via uitgebreide opleidingsmogelijkheden, werken in eigen regio, een evenwichtige work-life balans maar ook via een attractief verloningspakket met o.a. wagen, uitgebreid verlofstelsel, extra legale voordelen enz.
Wegens verdere groei zoeken we momenteel een senior consulent die ons team komt versterken.

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw dag als Senior consultant eruit?

 • Ook als Senior Consultant kan je rekenen op een intensieve opleidingsperiode waarbij je inzicht krijgt in de werking, systemen en software van de organisatie. Door je expertise in (of vertrouwdheid met) overheidsboekhouding, word je de vaste consultant van een eigen portefeuille aan klanten die je op regelmatige basis ondersteunt.
 • Bij je ‘partnerklanten’ bied je financiële en boekhoudkundige ondersteuning voor verschillende overheidsinstellingen (gemeenten, zorgbedrijven, politiezones enz.) binnen jouw regio. Meer specifiek ondersteun je je klanten in het uitvoeren, afsluiten en rapporteren van hun boekhouding. Daarnaast bied je ondersteuning bij financiële en beleidsrapportering.
 • Als Senior Consultant, treed je niet alleen op als financieel expert, maar krijg je eveneens de kans om een rol op te nemen van projectleider voor de klanten. Hierbij zijn er mogelijkheden om een leidinggevende rol op te nemen en/of om in een positie van Financieel Directeur te opereren.
 • Uiteraard zijn er steeds mogelijkheden om je specifieke kennisdomein verder uit te diepen of uit te breiden (strategisch meerjarenplan, financiële omgevingsanalyse, accountancy, specialist aankoop, specialist gemeentelijke belastingen, enz.)

Profiel

 • Je bent vertrouwd met overheidsboekhouding en vindt het tijd om je carrière een nieuwe wind in te blazen. Je houdt van veelvuldig klantencontact en je kijkt uit naar een functie met afwisseling en variatie. Zijn deze zaken jou op het lijf geschreven? Prima, dan is deze functie beslist iets voor jou!
 • Je beschikt over een hoger diploma Handelswetenschappen, TEW of Accountancy-Fiscaliteit (Master of Bachelor);
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met overheidsboekhouding;
 • Je bent klantgericht en stelt je op als een expert ten aanzien van klanten. Je houdt van variatie en wil deze expertenrol graag afwisselen met andere rollen zoals projectleider;
 • Je kan steeds terugvallen op je sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig naar deadlines toe;
 • Werken op verplaatsing (binnen jouw regio) schrikt jou niet af.

Aanbod

 • Public Staffing biedt je een aangename werkomgeving, binnen een groeiend, dynamisch en ambitieus team, waarin je jezelf verder kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid. We geven je de mogelijkheid om opleidingen te volgen, waarbij we inzetten op jouw talenten.
 • Bij Public Staffing vinden we de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk.
 • We bieden je een contract van onbepaalde duur, met een attractief verloningspakket, rekening houdend met relevante werkervaring.
 • Verder hebben we nog een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen met tankkaart, smartphone inclusief abonnement, een verzekeringspakket, …