×

huismeester SBS De Puzzel

Welkom op het inschrijvingsformulier.

In Vilvoorde is het aangenaam wonen, werken en ontspannen. De medewerker van de stad Vilvoorde staan dagelijks klaar voor alle Vilvoordenaars, in elke fase van hun leven. Als superdiverse stad is Vilvoorde een laboratorium in ‘samen-leven’. Samen met onze partners versterkt en verbindt de stad mensen en organisaties. Met vernieuwende projecten en initiatieven biedt de stad een antwoord op nieuwe noden en dynamieken. Met de blik op de toekomst en in dialoog met haar burgers ontpopt Vilvoorde zich tot een duurzame, klimaatrobuuste stad.
Onze vier kernwaarden zijn: ■ respecT, ■ intEger, ■ klAntgericht, ■ toekoMstgericht. Samen vormen deze waarden een TEAM

Functieomschrijving

Stad Vilvoorde heeft een uitgebreid aanbod van stedelijke scholen . Voor de stedelijke basisschool De Puzzel, zijn we op zoek naar een huismeester. Als huismeester  heb je een dubbele functie. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de school en je houdt toezicht op de gebouwen, Dit betekent zowel het uitvoeren van kleine klusjes als de schoonmaak  van  de gebouwen. Je wordt hierbij ondersteund door een schoonmaakploeg. Je maakt de werkplanning op van het schoonmaakteam en ondersteunt hen bij de dagdagelijkse uitvoer van de taken. Je doet het voorraadbeheer van de onderhoudsproducten en geeft de bestellingen door.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de gebouwen na de schooluren wanneer er bijvoorbeeld onderhoudswerken dienen te gebeuren,…,. Daarom woon je best in een straal rond de school waardoor je op maximum 10 minuten op school kan aanwezig zijn.
Je bent het aanspreekpunt van de verengingen die buiten de schooluren, gebruik maken van de infrastructuur. Je meldt problemen aan de betrokken dienst van de stad Vilvoorde en volgt de werkzaamheden verder op, in overleg met de directeur.

Ben jij iemand die altijd klaar staat om te helpen, het fijn vindt om kinderen in een schone, mooie omgeving te laten leren?  Dan is dit de geschikte job voor jou!

Profiel

  • Je bent handig en je poetst graag.
  • Flexibiliteit en occasioneel werken in het weekend en ’s avonds, schrikken je niet af.
  • Je kan goed communiceren in het Nederlands
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken en bent het aanspreekpunt voor de schoonmaakploeg.
  • Je kan een werkplanning opmaken voor jezelf en voor het team
  • Je neemt verantwoordelijkheid op voor je job.

 

Aanbod

Weddeschaal niveau D.

Minimale bruto beginwedde: 2 088.65 euro/maand. Ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen en relevante werkervaring uit de privésector of als zelfstandige kan onbeperkt meegenomen worden.

De wedde wordt vermeerderd met vakantiegeld, eindejaarstoelage, maaltijdcheques (8 euro)

Eveneens gratis woon-werkverkeer bij gebruik van het openbaar vervoer; fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en tweede pensioenpijler.
Jaarlijks ecocheques voor een bedrag van 160,- euro en 40,- euro aan Vilvoordse handelaarsbonnen voor een voltijdse kracht (a rato van je arbeidsregime)

De Vilvoordse Personeelskaart biedt  je een aantal voordelen aan: gratis lidmaatschap bibliotheek Vilvoorde, 24 gratis zwembeurten in het stedelijk zwembad ‘t Zeepaardje, gratis vissen op de visvijver in Hanssenspark, korting bij aankoop van losse tickets in cc Het Bolwerk, gratis naar de film bij aankoop van een abonnement in cc Het Bolwerk.

Interessante verlofregeling (wettelijke verlofdagen en 13,5 bijkomende verlofdagen, 14 feestdagen)  en werktijden waardoor een evenwichtige combinatie van vrije tijd/gezin en werk mogelijk is. Aangename werkomgeving, tof en enthousiast team zijn zeker een meerwaarde.