Verpleegkundige residentiële ouderenzorg

Welkom op het inschrijvingsformulier.

Lokaal Bestuur Blankenberge is een overkoepelende benaming voor Stad en OCMW Blankenberge. Als lokaal bestuur staan wij op een dynamische en efficiënte manier in voor een optimale dienstverlening en voor de welvaart en het welzijn van de plaatselijke bevolking. Maar dat kunnen we niet realiseren zonder straffe, wendbare medewerkers die elke dag mee hun schouders onder het beleid zetten. Wij hebben jou dus nodig.
Solliciteer vandaag nog en krijg er ineens meer dan 620 topcollega's bovenop!
Sea you soon?

Functieomschrijving

Het Lokaal Bestuur Blankenberge is steeds op zoek naar verpleegkundigen (voltijds of deeltijds) voor een contract van onbepaalde duur voor ons woonzorgcentrum De Strandjutter.

Wat zal je doen?

Je staat in voor een optimale verpleging van de bewoners van ons woonzorgcentrum en je zorgt ervoor dat zij zich te allen tijde comfortabel, gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Je coördineert de zorgtaken en je verzekert een correcte communicatie naar de bewoners, de familieleden, de zorgpartners en de collega's.

Profiel

Wie ben je? 

Jij hebt uiteraard een passie voor zorg, maar je wil je bovenal engageren om een langetermijnrelatie met zorgbehoevende ouderen én met collega's op te bouwen. Je observatievermogen is top, je rapportagevaardigheden zijn optimaal. In team werken gaat je moeiteloos af. Jij staat alvast steeds garant voor een warme zorg en je put energie uit de dankbaarheid die je hier elke dag voor zal krijgen.

Neem zeker even een kijkje in de functiebeschrijving in de infobundel die je in bijlage op deze website vindt en ontdek het boeiende takenpakket!

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

Dit zijn de aanwervingsvoorwaarden: 

Aanbod

Jouw wedde:

Je kan rekenen op een aanvangswedde volgens de IFIC-barema's (IFIC-functiecode 6370 cat. 14 of 14B, afhankelijk van je diploma), eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Ervaring in de privésector wordt maximaal meegerekend als die beroepservaring relevant is voor de functie. Je kan een weddeberekening aanvragen via vacature@blankenberge.be. Wij bezorgen je een berekening op maat, gebaseerd op jouw anciënniteit.

Daarnaast bieden wij jou: