Zwembadredder

Welkom op het inschrijvingsformulier.

Lokaal Bestuur Blankenberge is een overkoepelende benaming voor Stad en OCMW Blankenberge. Als lokaal bestuur staan wij op een dynamische en efficiënte manier in voor een optimale dienstverlening en voor de welvaart en het welzijn van de plaatselijke bevolking. Maar dat kunnen we niet realiseren zonder straffe, wendbare medewerkers die elke dag mee hun schouders onder het beleid zetten. Wij hebben jou dus nodig.
Solliciteer vandaag nog en krijg er ineens meer dan 620 topcollega's bovenop!
Sea you soon?

Functieomschrijving

Lokaal Bestuur Blankenberge is steeds op zoek naar zwembadredders (C1-C3) voor de Sportdienst voor een voltijds contract van bepaalde duur (zie verder voor meer info). Er wordt ook een wervingsreserve aangelegd voor de duur van één jaar (mogelijks verlengbaar). 

Wat zal je doen?

Als zwembadredder ondersteun je mee de dagelijkse werking van ons zwembad en waarborg je de veiligheid van onze sportievelingen. Je doet dit trouwens in een gloednieuwe sportaccommodatie! 

Een greep uit jouw toekomstige takenpakket: 

Profiel

Wie ben je?      

Ja, onze baksteenslag steekt nogal af bij jouw vlotte zwemtechnieken. Daarom zijn wij bij jou in veilige handen! Jouw observatievermogen is dan ook top. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je sensibiliseert op een correcte manier. Je past je EHBO-kennis zonder probleem toe als het nodig is (een ongelukje zit nu éénmaal in een klein - en glad - hoekje) en zitten we écht in de problemen, dan kunnen we gelukkig rekenen op jouw reanimatietechnieken. Jij weet bovendien steeds je weg te vinden naar de relevante wetgeving. En uiteraard ben je flexibel: hou rekening met avond- en weekendwerk! 

Meer weten? Neem zeker ook even een kijkje in de functiebeschrijving in de infobundel (zie bijlage) en ontdek het boeiende takenpakket!

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

Dit zijn de aanwervingsvoorwaarden: 

 

Aanbod

Jouw wedde:

Je kan rekenen op een aanvangswedde in weddeschaal C1-C3, eventueel vermeerderd met anciënniteit uit de openbare sector. Ervaring in de privésector telt mee voor maximaal 10 jaar als de beroepservaring relevant is voor de in te nemen functie. Je kan een weddeberekening aanvragen via vacature@blankenberge.be. Wij bezorgen je een berekening op maat, gebaseerd op jouw anciënniteit.

Daarnaast bieden wij jou:


* Laat je niet afschrikken door dit contract van bepaalde duur: wij organiseren regelmatig selectieproeven waarbij ook jij kans maakt op een contract van onbepaalde duur. En intussen doe jij al wat ervaring op bij ons!